Zo werkt het

Steunen van de projecten gaat in 4 simpele stappen

  1. Ga naar de projectpagina van het project die je wilt ondersteunen.
  2. Kies je donatiebedrag.
  3. Als je nog niet was geregistreerd of ingelogd dan kun je dit te doen voorafgaand aan het betaalproces.
  4. Als het doelbedrag gehaald is, maakt Crowdfunded het geld over naar de campagnehouder/organisatie. Mocht op de einddatum het doelbedrag niet behaald zijn, dan krijg je de donatie binnen 10 werkdagen van ons terug minus 2 euro. Dit zijn kosten die het platform rekent voor de dienstverlening. De volgende project(en) zijn van het betalen van dit bedrag uitgezonderd.
    a. Razia zoekt een nier: http://www.crowdfunded.nl/project/razia-zoekt-een-nier
    & http://www.crowdfunded.nl/project/razia-zoekt-een-nier-deel-2 Bij deze projecten rekenen we 0,77 eurocent door per transactie (kostprijs bij onze financieringspartner) door aan de ontvanger en bij eventuele refunding als het project niet geslaagd is zullen we 0,92 eurocent aftrekken van het terug te storten bedrag.

Wilt u meer weten over de voorwaarden

Crowdfunded.nl heeft algemene voorwaarden online staan die u hier kunt vinden:

http://www.crowdfunded.nl/page/terms

In deze algemene voorwaarden wordt onder andere beschreven hoe wij het verschafte geld via een Derdengelden Rekening laten beheren en pas mogen uitkeren aan de projecthouder als aan bepaalde toezeggingen is voldaan. Het geld komt daardoor niet op onze eigen rekening. Ook staat er uitleg wat u mag verwachten en wat wij van u verwachten.