Privacy policy

WEBclusive respecteert de privacy van alle gebruikers (abonnees en donateurs) van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de activiteiten op de crowdfundwebsite zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

WEBclusive gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u klant wordt, hebben we uw naam, e-mailadres, adres en betaalgegevens nodig om uw activiteiten uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar service@webclusive.com.

WEBclusive verkoopt uw gegevens niet

WEBclusive zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw activiteiten. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.