Fietspad Lonnekerberg

Van: Move Your Crowd

Nog 1 laatste inspanning!

Beste Funders,

We vragen u nog voor een laatste maal deze campagne onder de aandacht te brengen in uw netwerk. We staan nu op 76% en hebben dus nog zo'n € 2.400,- nodig om de campagne succesvol af te sluiten. 

Laten we de laatste 48 uur van de campagne gebruiken voor een social media offensief en daarmee ons netwerk laten weten dat hun steun nog erg gewenst is. Door de onderstaande linkjes te delen op twitter, Linkedin, Google+ en Facebook moet het mogelijk zijn ook 'de laatste meters' gefund te krijgen:

  • https://www.youtube.com/watch?v=koRAv8BfpY0;
  • http://www.crowdfunded.nl/project/fietspad-in-de-lonneker-berg

Het huidige bedrag is bijeen gebracht door 78 donaties: Hoe mooi zou het zijn wanneer we de 100% halen met meer dan 100 donaties? Geweldig toch! Daarmee topnen we aan dat dit project écht gedragen wordt door de buurt en de leifhebbers van de Lonnekerberg. Houd uw spaarvarken dus nog 1 keer 'op de kop' en help ons de campagne nog 2 dagen 'hot' te maken op social media.

We vetrouwen er op, dat onze volgende update de kop: "We hebben het gehaald!" heeft; Dank voor uw bijdrage en support en succes met de laatste loodjes.

Met vriendelijke groet,
Stichting Lonnekerberg

Reacties