Logi-K

Van: Move Your Crowd

Nog 2 weken voor een eindsprint

Beste Funders,

De campagne loopt moeizaam: sinds de vorige update is er slechts 5% bij gekomen en daarmee staan we, met nog 2 weken te gaan, op 21%. Tijd voor een eindsprint en daarbij is uw steun hard nodig!

We merken veel sympathie voor de actie en we bereiken een grote groep mensen, die voorheen nog niet van logi-K gehoord had. Dat is natuurlijk heel positief en draagt bij aan het succes van Logi-K. Toch blijkt het lastig om de sympathie te vertalen naar een daadwerkelijk donatie. U heeft dat wel gedaan en we willen u dan ook vragen om in uw netwerk aan te geven waarom u dat heeft gedaan. Door te laten zien waarom u dit heeft gedaan trekt u anderen misschien ook over de streep.

Stel dat we allemaal 5 mensen in onze directe omgeving kunnen mobiliseren ook een bijdrage te doen, dan zijn we hard op weg naar de 100%. Mogen we nogmaals op uw steun rekenen?!

We zijn nog druk bezig met het bewerken van diverse (landelijke) media om aandacht te vragen voor Logi-K en de crowdfundcampagne. Mocht u goede ingangen hebben, dan maken we daar graag gebruik van. Laat het ons weten via info@logi_k.nl en we sturen hen ons persbericht toe.

In de vorige update hebben we een aantal acties benoemd, die ons helpen om extra aandacht te genereren. Deze zijn de laatste 2 weken natuurlijk nog steeds van groot belang. U kunt ons helpen door:

  • De campagne van Logi-K onder de aandacht te brengen op twitter, Linkedin en Facebook. Gebruik hiervoor deze link: http://www.crowdfunded.nl/project/logi-k Hoe persoonlijker de boodschap; Hoe groter de impact. Laat dus zien dat u betrokken bent en geef aan, waarom het voor u zo belangrijk is;
  • Te reageren op berichten op social media en vergeet vooral niet, de items te liken, retweeten en te delen. Nodig uw netwerk uit om de FB-pagina van Logi-K te liken en gebruik op twitter de hashtag: #Logi-K, zodat we elkaar kunnen versterken;
  • Spreek uw netwerk rechtstreeks aan om het initiatief te ondersteunen: Ons onderwijssysteem is aan vernieuwing toe en door een donatie vanaf € 5,- kunnen ze al laten, dat ze initiatieven daartoe ondersteunen.

Het geld dat we ophalen met een succesvolle campagne is hard nodig om Logi-K verder professionaliseren en om zoveel mogelijk leerlingen de gelegenheid geven om zelf te bepalen hoe ze zich ontwikkelen. Alle reden dus voor een gezamenlijke eindsprint!

Nogmaals dank voor uw support en succes met de campagne.

Met vriendelijke groet,
Logi-K