Logi-K

Van: Move Your Crowd

Samen naar de 100%

Beste Funders,

Hartelijk dank voor jullie support aan de campagne van Logi-K!

We zijn inmiddels beland op de helft van de campagneperiode en staan nu op 16% van het doelbedrag. Dit is bijeen gebracht door 21 donateurs. We horen veel goede verhalen over Logi-K en ervaren een grote betrokkenheid (zowel online als offline), maar de resultaten blijven achter bij de verwachtingen. U onderschrijft het belang van Logi-K en daarom vragen we nogmaals uw medewerking!

De komende maand willen we extra veel ‘lawaai’ gaan maken en nog meer mensen kennis laten maken met Logi-K. Dit zal voornamelijk online gebeuren en de leerlingen van Logi-K gaan hierin een grote rol spelen. Door te laten zien waar we voor staan, zijn we er van overtuigd dat we de 100% gaan halen. U kunt bijdragen aan het succes van de campagne door:

  • De campagne van Logi-K onder de aandacht te brengen op twitter, Linkedin en Facebook. Gebruik hiervoor deze link: http://www.crowdfunded.nl/project/logi-k Hoe persoonlijker de boodschap; Hoe groter de impact. Laat dus zien dat u betrokken bent en geef aan, waarom het voor u zo belangrijk is;
  • Te reageren op berichten op social media en vergeet vooral niet, de items te liken, retweeten en te delen. Nodig uw netwerk uit om de FB-pagina van Logi-K te liken en gebruik op twitter de hashtag: #Logi-K, zodat we elkaar kunnen versterken;
  • Spreek uw netwerk rechtstreeks aan om het initiatief te ondersteunen: Ons onderwijssysteem is aan vernieuwing toe en door een donatie vanaf € 5,- kunnen ze al laten, dat ze initiatieven daartoe ondersteunen.

Met het doelbedrag kunnen we binnen  Logi-K hele goede dingen doen en de school nog verder professionaliseren. We willen zoveel mogelijk leerlingen de gelegenheid geven om zelf te bepalen hoe ze zich ontwikkelen: Samen naar de 100%; Helpt u mee?!

Nogmaals dank voor uw support en succes met de campagne.

Met vriendelijke groet,
Logi-K

Reacties