Razia zoekt een nier - Deel 3

Van: Razia

Ik ben Razia Santoe en om te kunnen blijven leven heb ik een nieuwe nier nodig. Met jouw donatie kan mijn bericht verder verspreiden. Hoe meer mensen het zien, hoe groter de kans dat iemand het ziet die mijn nierdonor wil worden.

Alle donaties worden gebruikt om mijn bericht aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Het eerste doel (€3000,-) én het tweede doel (€5000,-) zijn bereikt. Daar betalen we Facebook advertenties en van die irritante reclamefilmpjes op Youtube (sorry daarvoor!) van, zodat nog meer mensen mijn verhaal kunnen zien. Grote kans dat jij nu hier bent, omdat jij één van die reclames gezien hebt. Het volgende doel is weer €5.000,- Daarmee gaan we proberen zo’n 350.000 “views” via Facebook- en video advertenties voor elkaar te krijgen.

Mochten we het doel al eerder dan de einddatum halen, kun je gewoon blijven doneren. Want hoe meer geld, hoe meer mensen we kunnen bereiken. En dus hoe meer kans dat iemand het ziet die besluit m’n leven te redden met zijn of haar nier. Daar komt ook nog bij dat niet elke nierdonor geschikt is. De meeste vallen zelfs af na een screening in het ziekenhuis. Dus zelfs als meerdere mensen hebben aangegeven dat ze nierdonor willen worden, zullen we je geld blijven inzetten om het bericht te verspreiden. En uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Voor meer informatie over mij, mijn ziekte en deze actie, ga naar www.donorofdoneer.nl